centurybattery

Century Marathoner, bateri MF tahan lasak terunggul di pasaran. Reka bentuk yang serba baru meningkatkan prestasi pemanduan anda tanpa kerisauan. Century Marathoner, lebih kuat, tahan lebih lama

 • TEKNOLOGI RAMCAR FIBREX
  – Meningkatkan kepaduan komponen bahan aktif dan membolehkan bahan aktif berkembang bebas
  – Reaksi yang lebih lengkap antara bahan aktif dan asid; menjana kuasa yang lebih tinggi dan konsisten
  – Penguncupan maksima semasa proses pengecasan / proses pelepasan tanpa memecahkan bon yang dilekatkan bersama; membolehkan ianya dibina lebih kuat.
 • REKA BENTUK GRID BERKUALITI TINGGI
  –  Pengembangan Positif dan Negatif Lead-Calcium-Tin Alloy Grid – yang membolehkan grid plat mempunyai struktur butiran yang lebih halus berbanding grid acuan
  –  Struktur butiran yang lebih halus membantu mengurangkan keupayaan asid sulfur untuk menghakis “ruang kosong di antara grid” dan menghasilkan jangka hayat bateri yang lebih lama.
 • KUASA “CRANKING” YANG TINGGI – Pemisah rintangan eletrik yang rendah meningkatkan aliran arus elektrik untuk kuasa “Cranking” yang lebih berkesan dan tinggi.
 • JANGKA HAYAT LEBIH LAMA  – Reka bentuk Lead-Calcium-Tin Alloy, Labirin dan penggabungan semula cecair gas menyebabkan kehilangan air yang lebih rendah dan hayat perkhidmatan yang lebih lama.
 • DAYA TAHAN GETARAN YANG TINGGI – Ketebalan pemisah yang optimum dan reka bentuk sel kontena yang ditambah baik untuk menyediakan elemen lebih tahan getaran.

[hmg_builded_table id=”30″ class=””]

[hmg_builded_table id=”31″ class=””]

EFB (UNTUK KENDERAAN START – STOP) [hmg_builded_table id=”48″ class=””]

Century Battery

Century Battery

Cari bateri kereta yang sesuai?

Pencari bateri kami akan mendapatkan anda dengan segera!

Dimanakah pengedar terdekat?

Cari pengedar Century yang berdekatan dengan anda di sini!