Penghantaran Bateri
Di Seluruh Negara

Perkhidmatan terdapat di seluruh negara

Siapakah Century Battery Assist?

Century Battery Assist adalah Perkhidmatan Penghantaran Bateri Century, jenama bateri kereta Malaysia yang paling dipercayai dalam kalangan pengguna dan jenama Century telah berada di negara ini sepanjang 60 tahun. Kami menyediakan bateri berkualiti tinggi di Malaysia dengan sijil tertinggi dan perkhidmatan lepas jualan yang terbaik, 24 jam sehari, 7 hari seminggu, 365 hari setahun dengan jaminan warranti di seluruh negara agar anda dapat ketenangan fikiran semasa perjalanan anda.

Read More

Kenapa perlu pilih kami?

  • Satu-satunya pengeluar bateri kereta yang menawarkan Perkhidmatan Penghantaran Bateri Kereta ke depan pintu rumah anda di Malaysia.
  • Perlindungan Waranti Di Seluruh Negara
  • Stok segar terus dari gudang bateri Century
  • Tempoh Jaminan Terpanjang & Harga Terbaik di pasaran

Bagaimana Kami Berfungsi?

Whatsapp atau Hubungi kami untuk mengetahui harga dan masa ketibaan

Kongsi butiran mengenai model kereta, lokasi

Penunggang tiba, Pasang Bateri

Buat Pembayaran dan Dapatkan diskaun untuk pembelian seterusnya

Menyenangkan Pelanggan Di Seluruh Malaysia Selama 60 Tahun

60

Tahun di Malaysia

70

Team Members

72,368

Pelanggan yang berpuas hati

Testimonials

Elakkan kehilangan peristiwa penting kerana masalah Bateri. #CenturyBatteryAssist dapat membantu anda dengan segera, Apa yang perlu anda lakukan adalah hubungi 03 8689 8058 untuk mendapatkan tindak balas yang cepat dan cekap.

Aswad Jalil

Perkhidmatan @centurybatterymalaysia 24 jam, termasuk hujung minggu dan cuti umum. Semua selesai kurang dari 45 minit. Perkhidmatan terbaik dan staff yang ramah. Saya sangat berpuas hati! SIMPAN NOMBOR INI UNTUK KECEMASAN ANDA dengan penghantaran dan pemasangan percuma

Ivan

Century Battery Assist menyelamatkan saya. Kereta tidak dapat dihidupkan. Hubungi talian hotline. Servis segera dan kembali ke perjalanan saya dalam 30 minit. Terima kasih Century.

Nasrullah

Perkhidmatan Di Seluruh Negara

Jenama yang Ada